SzerTÁR Kereskedelmi Rendszer KabiNET Kereskedelmi Rendszer Summa számlázó rendszer

Multimédiás Tárlatvezető és Műtárgy Információs megoldásaink

A multimédiás tárlatvezetés és műtárgy információ szolgáltatás célterülete rendkívül változatos szolgáltatási ágakat ölel fel, így rendszereinket úgy terveztük meg, hogy széles körű és sokszínű megoldást nyújtsanak. Alkalmazhatják múzeumok, egyedi kiállítások, gyűjtemény prezentációk, archívumok, levéltárak, vállalati séták, bemutatótermek, állatkertek, játékos városbemutatók, régészeti ásatási körutak vagy állandó kiállítások számára is.
Korunk kihívásaihoz alkalmazkodva kettő különböző rendszer megoldást is ajánlunk, melyek akár önállóan, akár egymással integrálva is üzemeltethetők.

GUIDO - Multimédiás Tárlatvezető és Információs Rendszer


A GUIDO egy vonalkódos technológián alapuló tárlatvezető és műtárgy információs rendszer, mely több nyelvű multimédiás tartalmakat(szöveg, kép, audió, videó) tesz elérhetővé a látogatók számára.

A kiállítás műtárgy állományát egyedi vonalkóddal vagy egyedi kóddal lehet ellátni és mobil számítógépek - PDA-k - segítségével a  vonalkódos vagy beírt kód alapú azonosítás után  a helyszínen,  a műtárgy mellett rendelkezésre áll azonnal minden vele kapcsolatos információ. 
A komplex rendszer szolgáltatások széles választékával támogatja a multimédiás tárlatvezetés és információszerzés látogatói oldalát és természetesen az ehhez  kapcsolódó szervezési, adatkezelési és menedzsment oldalt is: műtárgy információk több nyelven több média formátumban(szöveg,kép,audió,videó), képérintés funkció, szöveges és képi menüvezérlés, tematikus tárlatvezetés több nyelven(korlátlan számú túra tervezhető),  quiz játékok, vetítőtermi több nyelvű szinkronszöveg kezelés, vezeték nélküli adatszinkronizálás, műtárgy információk dinamikus szabhatósága, műtárgy információ szerkesztési előnézet, egyszerű és áttekinthető menedzsment. 

További részletekért kérem kattintson ide és látogassa meg a rendszer saját oldalát...


GUIDO.WEB - WEB-es Multimédiás Információs Rendszer

A GUIDO.WEB egy web-es technológián alapuló műtárgy információs rendszer, mely internetes vagy intranetes környezetben, publikus vagy lokális elérhetőséggel, informatikai eszközök széles palettáján tesz elérhetővé több nyelvű multimédiás tartalmakat.

Információt közvetít okostelefonra, táblagépre, netbookra, notebookra, asztali PC-re, akár távolról akár a helyszínen, mindig az adott kiállításnak, bemutatónak, információ tartalomnak és a szervezők igényeinek megfelelően.

További részletekért kérem kattintson ide és látogassa meg a rendszer saját oldalát...


A rendszer demonstrációs verziójának megtekintéséhez kérem kattintson ide...

PLATFORMOK
  • Windows XP, Vista, Windows7
  • Windows Server 2003-2008
  • Microsoft SQL Server 2000-2005-2008
  • Windows Mobile 4 / 5/ 6
Alkalmazott technológiák
  • .NET, .NET CF
  • MS SQL DB
  • WLAN 
  • HTTP, ASP.NET, HTML (web)
  • TCP/IP (komm)
  • kliens-szerver architektúra vékony és vastag kliensekkel
Keresés

A hónap kérdése
Használna-e Ön WEB alapú számlázó vagy raktári készlet nyilvántartó programot?Válasz elküldése  Eredmények