Ügyviteli rendszerek Mobil informatika WEB-es alkalmazások Egyéb szoftverek Rendszerfelügyelet Rendszerintegráció Szaktanácsadás, konzultáció
2024. június 22.

PRGroup Rendszerfelügyelet
Megbízható informatikai háttér az Ön igényei szerint

 • Tapasztalta már, hogy nem működik megfelelően informatikai rendszere?
 • Örülne, ha fennakadások miatt nem állna a munka, ha egyszerűen gyorsabb lenne a rendszer?
 • Fontos Önnek informatikai rendszere és adatai biztonsága?
 • Nem éri meg főállású rendszergazdát alkalmaznia?
A folyamatosan és jól működő informatikai rendszer manapság mérettől függetlenül kulcsfontosságú minden vállalkozás számára. A telekommunikáció és informatika folyamatosan új lehetőségeket biztosít, melyeket a vállalkozások természetes módon ki szeretnének használni. A fejlődéssel párhuzamosan új problémával is szembesülnek a vállalatok: az informatika technikai és szaktudás- igénye egyre nagyobb, a rendszereket üzemben tartók számára folyamatos továbbképzés szükséges. 

A mikro-, és kisvállalkozások is szembesülnek azzal a problémával, hogy ugyan szükségük lenne egy (vagy több) felkészült informatikusra, de a főállású informatikus alkalmazása sokba kerül. A megugró humán erőforrás-költség pedig a vállalkozás nyereségességét kurtítja. Ebben a helyzetben sokan először szükségmegoldásokhoz nyúlnak. Saját kivitelezésben próbálják a fejlesztéseket és üzemeltetést megoldani, vagy pedig a "beugró informatikus barát/ismerős " segítségére hagyatkoznak.

Ideig óráig ez megoldást is jelent, de előbb utóbb eljön az a pillanat, amikor a rendszer valamiért leáll, az ismerős nem ér rá vagy nem sikerül javítania a hibát, netán jószándéka ellenére tovább fokozza a bajt. Ilyenkor nincs más hátra, mint szakemberhez fordulni. Sürgősen szakembert találni nem könnyű, és ha sikerül is, bizony nem olcsó mulatság. Ráadásul időigényes is, hiszen a szakember nem ismeri a rendszert, ezért előbb fel kell azt mérnie.

Ne kockáztassa felépített vállalkozásának napi működését! Vásárolja meg költséghatékonyan rendszerei biztonságos üzemeltetését tőlünk. Teljes informatikai rendszere - a hálózat, a számítástechnikai eszközök és a szoftverek - számára átalánydíjas felügyeleti, hibaelhárítási és karbantartási szolgáltatást
kínálunk
, melynek keretében:

 • Rendszeres ellenőrzéssel megelőzzük a meghibásodásokat
 • Hiba esetén a rövid időn belül kiszállunk a helyszínre és elhárítjuk a hibákat
 • Elvégezzük a szükséges bővítéseket, változtatásokat
 • Konfiguráljuk és üzemeltetjük szervereit
 • Szaktanácsadóként működünk közre a rendszert illetően, ha például:
  • Javaslatokat teszünk a fejlesztések mikéntjére
  • Véleményezzük a megvásárolandó szoftvereket/hardvereket
 • Igény esetén egyedi szoftverek fejlesztését vállaljuk, melynek díjaiból kedvezményt adunk szerződéses partnereink számára

Rendszerfelügyeleti szolgáltatásunkat rugalmasan kínáljuk. A kidolgozott csomagjainkkal megpróbálunk ügyfeleink számára kiindulópontot nyújtani, de készek vagyunk az ezektől eltérő, egyedi megállapodások megkötésére is. Kérjük keressen meg bennünket, hogy munkatársainkkal időpontot egyeztethessen a személyes találkozóra.


Kapcsolódó témakörök:

vissza az előző oldalra

Vállalatok teljes informatikai rendszerének felügyelete. Hibaelhárítás, karbantartás, telepítés, üzemeltetés. Rendszerfelügyelet, hibaelhárítás, karbantartás, üzemeltetés, rendszerintegráció, hálózatépítés, felügyelet, telepítés Vállalatok teljes informatikai rendszerének felügyelete. Hibaelhárítás, karbantartás, üzemeltetés, telepítés. Rendszerfelügyelet, karbantartás, rendszerintegráció, hálózatépítés, felügyelet, telepítés, hibaelhárítás. Vállalatok teljes informatikai rendszerének felügyelete. Hibaelhárítás, karbantartás, telepítés, üzemeltetés. Rendszerfelügyelet, hibaelhárítás, karbantartás, üzemeltetés, rendszerintegráció, hálózatépítés, felügyelet, telepítés Vállalatok teljes informatikai rendszerének felügyelete. Hibaelhárítás, karbantartás, üzemeltetés, telepítés. Rendszerfelügyelet, karbantartás, rendszerintegráció, hálózatépítés, felügyelet, telepítés, hibaelhárítás. Vállalatok teljes informatikai rendszerének felügyelete. Hibaelhárítás, karbantartás, telepítés, üzemeltetés. Rendszerfelügyelet, hibaelhárítás, karbantartás, üzemeltetés, rendszerintegráció, hálózatépítés, felügyelet, telepítés Vállalatok teljes informatikai rendszerének felügyelete. Hibaelhárítás, karbantartás, üzemeltetés, telepítés. Rendszerfelügyelet, karbantartás, rendszerintegráció, hálózatépítés, felügyelet, telepítés, hibaelhárítás. Vállalatok teljes informatikai rendszerének felügyelete. Hibaelhárítás, karbantartás, telepítés, üzemeltetés. Rendszerfelügyelet, hibaelhárítás, karbantartás, üzemeltetés, rendszerintegráció, hálózatépítés, felügyelet, telepítés Vállalatok teljes informatikai rendszerének felügyelete. Hibaelhárítás, karbantartás, üzemeltetés, telepítés. Rendszerfelügyelet, karbantartás, rendszerintegráció, hálózatépítés, felügyelet, telepítés, hibaelhárítás. Vállalatok teljes informatikai rendszerének felügyelete. Hibaelhárítás, karbantartás, telepítés, üzemeltetés. Rendszerfelügyelet, hibaelhárítás, karbantartás, üzemeltetés, rendszerintegráció, hálózatépítés, felügyelet, telepítés Vállalatok teljes informatikai rendszerének felügyelete. Hibaelhárítás, karbantartás, üzemeltetés, telepítés. Rendszerfelügyelet, karbantartás, rendszerintegráció, hálózatépítés, felügyelet, telepítés, hibaelhárítás.

MIT KÍNÁLUNK?


Folyamatos ellenőrzéstRendszeresen ellenőrizzük hálózatát, hardvereszközeit és szoftverei működését. Ezzel megelőzzük az elkerülhető leállásokat, meghibásodásokat.

GyorsaságotSzerződésben rögzített feltételekkel gyorsan kiszállunk a helyszínre és megkezdjük a hiba elhárítását. Hardvermeghibásodás esetén intézzük a garanciális javítást, végül elvégezzük a hardvercserét.

SzakértelmetBeüzemeljük és menedzsel- jük szervereit, számítógé- peit, szoftvereit.
Szaktanácsot adunk az informatikai beszerzésekre. Javaslatokat teszünk a szükséges fejlesztésekre. Ha nem talál igényeinek megfelelő szoftverterméket, akkor azt egyedi szerződés keretében kifejlesztjük Önnek.

RugalmasságotTöbbféle szolgáltatás- csomaggal állunk a rendelkezésére. A felmerülő további igényekre pedig igyekszünk megtalálni az Ön számára legjobb és egyúttal költséghatékony megoldást.

Keresés

A Hírösszegző szolgáltatója nem elérhető. Hibaüzenet:A kérelmet megszakították: Nem sikerült létrehozni az SSL/TLS biztonságos csatornát.